Clas Ohlson Värderingar och recensioner

Kundrecensioner för NONAME UTOM EES Radiokontrollerad väggklocka

NONAME UTOM EES Radiokontrollerad väggklocka

• Radiokontrollerad.• Vit plastram.
Genomsnittlig kundvärdering:
3 av 5
3
 av 
5
(11 Recensioner) 11
Öppna en ögonblicksbild av värderingar
Ögonblicksbild av värdering (11 recensioner)
5 stjärnor
1
4 stjärnor
4
3 stjärnor
2
2 stjärnor
2
1 stjärna
2
7 av 11(64%)kunder skulle rekommendera denna produkt till en god vän.
Kunders frågor & Svar:
3 Frågor | 3 Svar
Kundrecensioner för Radiokontrollerad väggklocka
Recension 1 för Radiokontrollerad väggklocka
Total värdering: 
1 av 5
1 av 5

REFLEXER O FEL FÄRG PÅ VISARNA

Datum:den 30 augusti 2014
Kund Avatar
Minuteman
Ålder:65+
Hur väl känner du denna typ av produkt?Väl insatt
Hur frekvent använder du denna typ av produkt?Flera dagar/vecka
Idén med den här klockan är bra, men eftersom glaset är konvext reflekterar glaset alla lampor och fönster i rummet. Reflexerna gör det svårt att se visarna, isynnerhet som visarna har blek färg. Med plant glas och svarta visare vore den toppen.
Jag returnerade två klockor och fick det allra bästa bemötande och pengarna tillbaka.
Skulle du rekommendera denna produkt till en god vän? Nej
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 2 för Radiokontrollerad väggklocka
Total värdering: 
4 av 5
4 av 5

Bra och enkel

Datum:den 14 augusti 2014
Kund Avatar
Lewinder
Ålder:25-37
Hur väl känner du denna typ av produkt?Väl insatt
Hur frekvent använder du denna typ av produkt?Flera dagar/vecka
Har fungerat felfritt. Men man bör ha i åtanke att en Robotgräsklippare (i mitt fall Husqvarna Automower 220) kan störa ut DCF77 signalen. Väntade i flera dagar utan att klockan fick någon tidssignal, men när jag bröt strömmen till gräsklipparen synkade klockan efter några minuter.
Skulle du rekommendera denna produkt till en god vän? Ja
Svar från Clas Ohlson:Av MagnusKundserviceden 14 augusti 2014
Tack för återkopplingen på Radiokontrollerade klockan, välkommen att kontakta oss vid frågor eller om det är något annat vi kan hjälpa dig med.
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 3 för Radiokontrollerad väggklocka
Total värdering: 
4 av 5
4 av 5

En trevlig klocka som dock var svår att driftsätta

Datum:den 31 juli 2014
Kund Avatar
Tanrol
Ålder:51-64
Hur väl känner du denna typ av produkt?Väl insatt
Hur frekvent använder du denna typ av produkt?Flera dagar/vecka
Vi köpte flera klockor att användas på våra behandlingsrum.
Vi hade problem i början med att radiosignalen inte verkade uppdatera uret. Efter diverse rumsbyten så startade alla klockor men det tog två dygn innan alla verken var i drift.
Glaset ger reflexer och i vissa vinklar är det svårt att avläsa klockan. Visarna borde vara mörkfärgade.
Annars är vi mer än nöjda.
Skulle du rekommendera denna produkt till en god vän? Ja
Svar från Clas Ohlson:Av MagnusKundserviceden 31 juli 2014
Tack för återkopplingen och tips på förbättringar av artikeln.
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 4 för Radiokontrollerad väggklocka
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Perfekt

Datum:den 1 februari 2014
Kund Avatar
Anonym
Ålder:38-50
Hur väl känner du denna typ av produkt?Nybörjare
Hur frekvent använder du denna typ av produkt?Flera dagar/vecka
Det är väl ett par månader sen jag beställde klockan. var bara att sätta i batteriet så ställde den in sig. tvärtemot vad någon annan skrev så hörs knappt tickandet. Jag är helnöjd.
Skulle du rekommendera denna produkt till en god vän? Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 5 för Radiokontrollerad väggklocka
Total värdering: 
1 av 5
1 av 5

Den sämsta klocka jag köpt i hela mitt liv, sopor helt enkelt!

Datum:den 6 januari 2014
Kund Avatar
Svartafåret
Ålder:51-64
Hur väl känner du denna typ av produkt?Väl insatt
Hur frekvent använder du denna typ av produkt?Flera dagar/vecka
Jag köpte en sådan här klocka trettondag jul 2014 i butiken i Valbo och när jag kom hem läste jag instruktionen och satte i ett batteri. Men klockan vägrade ställa in sig i annat än något av de tre grundlägena och sedan var det tvärstopp. Jag försökte om och om igen och testade på två ställen i min bostad med samma resultat. Då åkte jag tillbaka till butiken och reklamerade den och fick en annan likadan i stället som jag testade direkt i butiken under kassörskans överinseende och inte heller den klockan fungerade som den skulle, utan den var lika värdelös den också och både jag och kassörkan försökte efter instruktionerna utan att lyckas, och enligt mitt radiokontrollerade armbandsur fanns det signal från sändaren inne i lokalen. Jag är djupt besviken på klockan och de fick ge mig pengarna tillbaka och det är den sämsta klocka alla kategorier som jag köpt i hela mitt liv. Det verkar som butiken har fått in ett sekunda parti, men om så nu är fallet så är det bristande kvalitetskontroll hos tillverkaren och den bör i så fall försvinna ur sortimentet snarast. Sopor helt enkelt!
Skulle du rekommendera denna produkt till en god vän? Nej
+ 3 poäng
3  av 3 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Kommentar (1)
Kommentarer (1)
Kund Avatar
Brenner
 
Vänta medan mer information om Brenner laddas.
Ytterligare information om Brenner kunde inte laddas.
Klockrent!
Upplagd den 11 januari 2014
Härlig läsning!
 0 poäng
0  av 0 fann denna kommentar användbar.
Kommentarer (1)
Kommentar (1)
Recension 6 för Radiokontrollerad väggklocka
Total värdering: 
4 av 5
4 av 5

Ett bra köp

Datum:den 6 november 2013
Kund Avatar
Stickanbj
Ålder:65+
Hur väl känner du denna typ av produkt?Väl insatt
Hur frekvent använder du denna typ av produkt?Flera dagar/vecka
Utmärkt att ha i t. ex. köket. Man kan med ledning av den här klockan även kontrollera övriga klockor och man behöver ju inte ställa om mellan sommar- och vintertid. Dessutom så går den tyst.
Skulle du rekommendera denna produkt till en god vän? Ja
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 7 för Radiokontrollerad väggklocka
Total värdering: 
2 av 5
2 av 5

svårlästa visare

Datum:den 2 juli 2013
Kund Avatar
klockexperten
Ålder:51-64
Hur väl känner du denna typ av produkt?Väl insatt
Hur frekvent använder du denna typ av produkt?Flera dagar/vecka
då glaset är konkavt blir det lätt reflexer som gör att de ljusa visarna blir svåra att se. Visarna borde vara svarta så blev det en toppenprodukt
Skulle du rekommendera denna produkt till en god vän? Nej
+ 2 poäng
2  av 2 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 8 för Radiokontrollerad väggklocka
Total värdering: 
3 av 5
3 av 5

Något tickande

Datum:den 24 mars 2013
Kund Avatar
Mixan
Ålder:38-50
Hur väl känner du denna typ av produkt?Intresserad
Bra fungerande klocka. Tiden ställde sig själv när det blev mottagning när man satte i batteriet, nackdelen är att den tickar lite högt, inget bra i mitt behandlingsrum. Visarna kunde varit lite mörkare, lite svåra att se i vissa vinklar. Annnars en bra klocka.
Skulle du rekommendera denna produkt till en god vän? Ja
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 9 för Radiokontrollerad väggklocka
Total värdering: 
4 av 5
4 av 5

Funkar bra

Datum:den 16 februari 2013
Kund Avatar
josei
Ålder:38-50
Hur väl känner du denna typ av produkt?Väl insatt
Hur frekvent använder du denna typ av produkt?Flera dagar/vecka
Inställningen av klockan funkar bra. Bara i med batteriet så kör den igång och ställer sig själv. Möjligen kan det vara lite svårt att se visarna eftersom det är en ljusgrå nyans och det kan också bli reflektioner i det konvexa glaset. Jag har den som köksklocka o tycker den är både snygg o bra. Den släta ytan gör att den är lätt att torka av om det blir damm o flott på den. Det tikcar lite från den men det gör inget i köket.
Skulle du rekommendera denna produkt till en god vän? Ja
+ 1 poäng
1  av 1 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 10 för Radiokontrollerad väggklocka
Total värdering: 
3 av 5
3 av 5

Inte ljudlös

Datum:den 27 december 2012
Kund Avatar
Nerd46
Ålder:38-50
Hur väl känner du denna typ av produkt?Intresserad
Hur frekvent använder du denna typ av produkt?Flera dagar/vecka
Fungerar bra som den skall. Ställer sig själv på rätt tid vid uppstart.
Men den tickar hörbart på 2 meters håll men jag hoppas att jag kan vänja mig. Visarna kunde vara mer synliga ifall man valt en annan färg än silver. Iofs matchar visarnas silverfärg silverringen runt om men imho. är snabb avläsning viktigare.
Jag kommer nog att måla om visarna när jag får tid.
Utseende är en smaksak jag valde den för funktionen.
Skulle du rekommendera denna produkt till en god vän? Ja
+ 3 poäng
3  av 3 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 11 för Radiokontrollerad väggklocka
Total värdering: 
2 av 5
2 av 5

Visarna syns knappt

Datum:den 11 oktober 2012
Kund Avatar
cjos
Ålder:38-50
Hur väl känner du denna typ av produkt?Intresserad
Hur frekvent använder du denna typ av produkt?Flera dagar/vecka
Förr hade Clas Ohlson flera bra radiokontrollerade väggklockor men nu finns nästan bara denna. Fungerar visserligen bra men de ljusa blanka visarna i kombination med det blanka konvexa glaset gör att det är svårt att se vad klockan är om det inte är ordentligt upplyst i rummet. Eftersom att syftet är att se vad klockan är blir betyget lågt.
Skulle du rekommendera denna produkt till en god vän? Nej
+ 4 poäng
4  av 4 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Kommentar (1)
Kommentarer (1)
Kund Avatar
cjos
 
Vänta medan mer information om cjos laddas.
Ytterligare information om cjos kunde inte laddas.
Moddning
Upplagd den 12 oktober 2012
Har nu målat visarna svarta. Klar förbättring. Men det ska ju inte behövas.
 0 poäng
0  av 0 fann denna kommentar användbar.
Kommentarer (1)
Kommentar (1)