Clas Ohlson Värderingar och recensioner

Kundrecensioner för NONAME UTOM EES Snöraka och fruktplockare

NONAME UTOM EES Snöraka och fruktplockare

• Utbytbara redskap för olika säsonger.• Snöraka och fruktplockare medföljer.• Teleskopskaft.
Genomsnittlig kundvärdering:
3 av 5
3
 av 
5
(9 Recensioner) 9
Öppna en ögonblicksbild av värderingar
Ögonblicksbild av värdering (9 recensioner)
5 stjärnor
2
4 stjärnor
1
3 stjärnor
2
2 stjärnor
3
1 stjärna
1
6 av 9(67%)kunder skulle rekommendera denna produkt till en god vän.
Kunders frågor & Svar:
1 Fråga | 1 Svar
Kundrecensioner för Snöraka och fruktplockare
Recension 1 för Snöraka och fruktplockare
Total värdering: 
1 av 5
1 av 5

Kanske den håller till lätt frukt

Datum:den 30 december 2012
Kund Avatar
Malmi
Ålder:51-64
Hur väl känner du denna typ av produkt?Nybörjare
Hur frekvent använder du denna typ av produkt?Sällan
Denna raka sprack sönder efter 4 drag av snö från taket. Den sprack vid ena fästet. Längden på skaftet är bra men lite glapp då man drar ut den, alltså i förlängningen.
Skulle du rekommendera denna produkt till en god vän? Nej
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 2 för Snöraka och fruktplockare
Total värdering: 
2 av 5
2 av 5

Endast för pudersnö

Datum:den 23 januari 2013
Kund Avatar
Norrbotten
Ålder:38-50
Har man lite lätt pudersnö så funkar denna bra men inte om man har lite mer snö eller tung snö.
Skulle du rekommendera denna produkt till en god vän? Nej
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 3 för Snöraka och fruktplockare
Total värdering: 
2 av 5
2 av 5

Lite snö per drag

Datum:den 22 januari 2013
Kund Avatar
snömannen2
Ålder:25-37
Hur väl känner du denna typ av produkt?Intresserad
Hur frekvent använder du denna typ av produkt?Sällan
Man når långt,men får ta lite snö i taget.
Tar man för mycket snö eller packad snö glider den isär
Skulle du rekommendera denna produkt till en god vän? Ja
- 1 poäng
0  av 1 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 4 för Snöraka och fruktplockare
Total värdering: 
2 av 5
2 av 5

Fruktplockare ja. Snöraka Nej.

Datum:den 28 december 2012
Kund Avatar
Yeti
Ålder:51-64
Hur väl känner du denna typ av produkt?Intresserad
Hur frekvent använder du denna typ av produkt?Flera dagar/månad
Ni som är ledsna för att denna är slutsåld. Var glada istället! Jag fick till slut tag i en genom webshoppen och den höll i ganska precis 30 sekunder. Använd den möjligen att plocka frukt med. Men det får inte vara för stora frukter.... ;-)
Skulle du rekommendera denna produkt till en god vän? Nej
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 5 för Snöraka och fruktplockare
Total värdering: 
3 av 5
3 av 5

snöraka

Datum:den 22 januari 2013
Kund Avatar
uvae
Ålder:65+
Hur väl känner du denna typ av produkt?Intresserad
Hur frekvent använder du denna typ av produkt?Sällan
iden med kombinationsverktyg är bra, varför inte en grensåg också? jag är inte helt nöjd då jag tycker att aluminiumröret är för klent och jag råkade ut för att när det för fullt utdraget kröktes mittröret så att det inte gick att skjuta ihop. dock fick jag en ny utan problem en eloge för bra service
Skulle du rekommendera denna produkt till en god vän? Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 6 för Snöraka och fruktplockare
Total värdering: 
3 av 5
3 av 5

Snöraka

Datum:den 22 januari 2013
Kund Avatar
Anders45
Ålder:38-50
Hur väl känner du denna typ av produkt?Intresserad
Hur frekvent använder du denna typ av produkt?Flera dagar/månad
Den har fungerat bra för mig att ta ner snö från altantaket. Man hade önskat att det varit en kraftigare konstruktion. Insexskruven som håller fast staget mot bladet lossnade men jag fick en ny på Clas Ohlsson.
Skulle du rekommendera denna produkt till en god vän? Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 7 för Snöraka och fruktplockare
Total värdering: 
4 av 5
4 av 5

Bra snöraka

Datum:den 23 januari 2013
Kund Avatar
Tjabbe
Ålder:51-64
Hur väl känner du denna typ av produkt?Väl insatt
Hur frekvent använder du denna typ av produkt?Flera dagar/månad
Köpte denna snöraka för att hålla mitt stora altantak någorlunda fritt från större snömängder. Har fungerat alldeles utmärkt när man tar lätt snö vid minusgrader. Kan tänka mig att blötsnö är svårare. Bra längd på skaftet. Låg vikt på konstruktionen.
Skulle du rekommendera denna produkt till en god vän? Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 8 för Snöraka och fruktplockare
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Vilken julklapp!

Datum:den 22 januari 2013
Kund Avatar
Jacbac
Ålder:65+
Hur väl känner du denna typ av produkt?Väl insatt
Hur frekvent använder du denna typ av produkt?Flera dagar/månad
Suverän till både garagetaket och uterummet. Möjligheten att variera skaftets längd gör att jag får lång räckvidd men också kan jobba med ett kortare skaft. Den är suverän när nysnö kommit och jag snabbt vill få bort snön, där taklutningen inte är så kraftig. Kommer givetvis att använda den när jag till sommaren plockar frukt. Grannen har lånat den till sin glasade veranda. Inponerande hjälpmedel enligt grannen.
Skulle du rekommendera denna produkt till en god vän? Ja
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.
Recension 9 för Snöraka och fruktplockare
Total värdering: 
5 av 5
5 av 5

Mycket bra

Datum:den 16 december 2012
Kund Avatar
Freddew
Ålder:25-37
Hur väl känner du denna typ av produkt?Väl insatt
Hur frekvent använder du denna typ av produkt?Sällan
Köpte den för att kunna dra ner snön från vårt altantak vilket gick utmärkt! :) .. Kraftfullare än jag trodde.. var rädd man skulle slita sönder den först men den gör det den ska!
Skulle du rekommendera denna produkt till en god vän? Ja
 
Mina produktrekommendationer
 
 0 poäng
0  av 0 fann denna recension användbar.
Tack! Du har skickat en kommentar om denna recension.